16.-18. Syyskuuta pidettiin Reboot LAN tapahtuma. Tapahtuma oli meidän ensimmäinen tapahtuma parin vuoden pandemian jälkeen. Tapahtumaan kohdistui paljon odotuksia ja jonkin verran jännitystä että miten kaikki sujuu välivuosien jälkeen, ja sanalla sanoen tapahtuma oli täydellinen. Alun jännitys vaihtui nopeasti rentoon party tunnelmaan ja saimme huomata että kaikki toimii niinkuin ennenkin, ikään kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan.

Tapahtuma vedettiin läpi reilu 20 pelaajan voimin ja viikonlopun aikana paikalla myös pyörähti useampia vanhoja tuttuja katselemassa että mikä meininki. Oli aistittavissa että laneja on kaivattu, odotettu, toivottu ja haluttu. Ja nyt kun ensimmäinen tapahtuma saatiin kunnialla alta pois, niin tästä on hyvä jatkaa täysi hööki päällä. Seuraavat lanit pidetään 18.-20. Marraskuuta, ja alustavasti on jo suunniteltu että pidettäisiin neljät partyt ensi vuonna.

Kiitoksia kaikille ketkä olitte mukana tekemässä ja myötäelämässä tätä tapahtumaa, te teitte tästä hienon viikonlopun. Meillä on kasassa todella hieno porukka jonka kanssa on mukava tehdä ja järjestää tapahtumia.

- Taiska