Lapsen tai nuoren vanhempana Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä verkkopeli tapahtumasta johon lapsesi haluaa osallistua. Olemme koonneet tähän yleistä tietoa tapahtumasta; Mikä se on? Missä se järjestetään? Onko se turvallista?

Mistä oikein on kyse?

Verkkopelitapahtuma eli lanit, on tapahtuma johon samanhenkiset nuoret kokoontuvat pelaamaan, kilpailemaan pelikilpailuissa ja viettämään aikaa yhdessä. Merkittävin ero siihen, että nuori istuisi kotona pelaamassa on se, että pääsee tapaamaan myös muita nuoria, joilla on samat kiinnostuksen kohteet.

Ketä siellä on?

Tapahtuma on paikkakunnan ainoa virallinen pelitapahtuma, joten tapahtuma kerää osanottajia laajasta ikäryhmästä. Yleensä tapahtumaan osallistuvat iältään 16-20 -vuotiaat nuoret. Varsinaista ikärajaa ei ole, mutta suosittelemme, että alle 15-vuotiaat tulevat kaverinsa tai kaveriporukkansa kanssa.

Missä se järjestetään?

Snoozen lanit järjestetään Kotkan kaupungin yhteistalo Messissä, osoitteessa Kirkkokatu 22, 48100 Kotka

Onko se turvallista?

Snoozen lanit ovat suljettu tapahtuma, ja tapahtuman aikana Messi on suljettu ulkopuolisilta. Järjestäjämme vastaavat siitä, että asiattomia ei nuorisotalolla liiku tapahtuman aikana. Tapahtuma on täysin päihteetön.

Vaikka pyrimmekin tekemään parhaamme, että tapahtuma olisi turvallinen, on hyvä käydä läpi järjestyssäännöt sekä oheinen muistilista ennen tapahtumaa.

 

  • Nukkuminen: Tapahtumassa on järjestetty erikseen nukkumistilat, joita järjestäjät suosittelevat käytettäväksi.
  • Arvotavarat: Tapahtuman monivuotisen historian aikana ei tietoomme ole tullut yhtään varkaustapausta, ja hävinneet tavarat ovat aina löytyneet joko vieruskaverin kassista kotiinpääsyn jälkeen tai tapahtuman jälkeen nuorisotalolta. Olisi hyvä jos kaverit katsoisivat tavaroiden perään, jos lapsesi poistuu konepaikaltaan.
  • Vakuutus: Kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi mahdolliset toimintatavat jos jotain tapahtuu.
  • Säännöt: Tapahtuma on täysin päihteetön ja järjestyssännöt löytyvät täältä.

 

Miten saan lapseeni yhteyden tapahtuman aikana?

Lapseesi saat parhaiten yhteyden tapahtuman aikana puhelimitse. Tapahtuma on sen verran pieni, että järjestäjät tavoittavat salista oman lapsesi nopeasti.

 

Ketä ovat järjestäjät, eli Snooze ry?

Snooze ry. on kotkalaisten kavereiden aloittama peliporukka, joka alkoi muutamia vuosia sitten järjestää verkkopelitapahtumia virallisesti Kotkan kaupungille. Verkkopelitapahtumia järjestetään 15-vuoden kokemuksella.

Vastuunvapautus

Snooze ry. ei ole vastuussa lapsistanne. Järjestäjämme ovat kuitenkin velvollisia ottamaan teihin yhteyttä tilanteen vaatiessa. Emme myöskään vastaa laitevahingoista tapahtuman aikana (ukonilma, putoamiset jne), ellei tapaukselle ole selkeää näyttöä, että vahinko on syntynyt meistä johtuvasta syystä.